Hvorfor varmepumpe?

En varmepumpe er like god å ha på sommeren som på vinteren. Den vil bli et viktig familiemedlem av huset ditt, uten tvil.

Minimer Energiforbruket

Med en varmepumpe fra Skien og Porsgrunn Varmepumpeservice kan du være trygg på at du minimerer eget energiforbruk til oppvarming og kan overføre mest mulig fra oppvarmingsbudsjettet til andre formål du er mer opptatt av.

Bedre luftkvalitet sommer som vinter

Dårlig inneklima kan påvirke folks helse. God luft og temperatur året rundt gir deg en bedre hverdag.

Ved å installere i en luft-luft varmepumpe fra Skien og Porsgrunn Varmepumpeservice, vil det elektrostatiske filteret i varmepumpen fange opp støvpartikler ned til 0,01 mikron. En varmepumpe kan dermed være en investering i et bedre liv for folk som er plaget av astma og allergi.

Nedkjøling på sommeren

De fleste luft-til-luft varmepumpene som selges i dag, har inverter. Det vil si at de kan flytte varme inn i en bolig om vinteren og ut av boligen om sommeren. Med andre ord fungerer de som aircondition, og kan kjøle ned boligen din på ekstra varme dager. I tillegg er dette svært rimelig – en normal sommersesong i Norge koster omkring 300,- i energiutgifter hvis du benytter pumpen til kjøling.